Debütál a Jamie Magazin hazai kiadása
2015-01-28 14:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]
A világhírű gasztromagazin magyarországi kiadása áprilistól lesz hozzáférhető.
Évi 10 számmal, több mint 100 oldalon, prémium minőségben mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása. A hazai lap a Libri-Shopline Kiadói csoport gondozásában fog megjelenni március 25-én.
"A legmagasabb nemzetközi szakmai színvonalat megcélozva készítettük elő kiadói csoportunk első magazinjának megjelenését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Jamie Oliver stábja minket tisztelt meg bizalmával. Hónapok óta dolgozunk a lap londoni szerkesztőségével a magyar kiadás előkészítésén" - mondta Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport ügyvezetője.

Forrás: LS Kiadói Csoport, Andy Harris, a Jamie Magazin nemzetközi főszerkesztője és Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport igazgatója
Jamie Oliver egyike a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakácsoknak. Egészen fiatalon tett szert komoly hírnévre: szakácskönyveket jelentetett meg, étteremláncot épített fel, saját márkanevével forgalmaz konyhai és lakberendezési termékeket. 2008 decemberében jelentkezett első magazinjával, a Jamie Magazine-nal, amely eredetileg kéthavonta jelent meg Nagy-Britanniában. Mára ez az egyik legnépszerűbb gasztronómiai havilap világszerte - áll a kiadó közleményében.
Andy Harris, a magazin nemzetközi főszerkesztője a szerződés budapesti aláírásakor kiemelte: "A lap 2008-as indulása óta figyeljük, ahogy a márka hihetetlen erővel hódítja meg az egész világot. A magazin mára 12 országban jelenik meg, és mindenhol nagy sikert arat. Többek között az egészséges ételek népszerűsítése a Jamie Magazin egyik legfontosabb küldetése."
A nemzetközi kiadásokhoz hasonlóan a hazai lap a női és férfi olvasókhoz egyaránt szól majd. A Jamie Magazin főszerkesztője Hajós Szandra lesz. "Hihetetlenül izgalmas feladat egy ilyen lapot előkészíteni és gondozni. Ez ugyanis sokkal több, mint egy gasztromagazin: rengeteg életmóddal, utazással és egyéb témával kapcsolatos írás lát napvilágot benne, ráadásul a hazai piacon szinte egyedülállóan magas minőségben. Különleges papíron fog megjelenni, egyedi vizuális élményt nyújtva. A lapban a nemzetközi licencnek köszönhetően olvashatóak lesznek az eredeti Jamie-tartalmak, valamint helyet kapnak a hazai gasztronómiai élet legizgalmasabb fejleményei" - mondta a főszerkesztő.