mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új program a Telenortól
2015-07-15 15:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A felhasználók egyre hamarabb vágynak új, a meglévőnél nagyobb tudású telefonra. Mostantól a hűségidő lejárta előtt cserélhetők az okostelefonok.

Július 15-étől, a hazai szolgáltatók közül elsőként vezeti be a Telenor a készülékcsere lehetőségét ügyfelei számára akkor is, ha még nem járt le hűségidejük.

"Talán semmi nem tükrözi olyan jól a mobilpiac dinamizmusát, mint az, hogy milyen gyakorisággal jelennek meg új okostelefonok a piacon. A felhasználók is egyre hamarabb vágynak új, a meglévőnél nagyobb tudású telefonra. A Készülékcsere bármikor nevű program minden számlás, lakossági ügyfelünknek lehetővé teszi, hogy akkor és olyan készülékre váltson, amikor és amilyenre szeretne, hűségidejétől függetlenül" - nyilatkozta Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója.

A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét: minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani. A programot a Telenor azért vezeti be, mert tapasztalatai szerint sok előfizetője váltana készüléket már egy-másfél év után, tehát hűségideje alatt.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!